Vera-tent Professional

Garanci ekskluzive
10 vjeçare

Prodhim dhe cilësi

Merrë një llogaritje

PRODUKTE

Produktet tona

TREGU

Vera Suntech ka prodhim modern dhe posedon teknologji të integruar në standardet ndërkombëtare për të prodhuar pergola moderne, çati, kopshte dimri dhe sisteme tendosje brenda dhe jashtë vendit, markë Vera dhe Suntech nën emrin e ofertave për shitje. Vera Suntech operon me kanale të shpërndarjës dhe qasje të orientuar drejt zgjidhjes në projekte për Ballkanin, Evropën, Amerikë, Afrikë, Azi dhe Australi pothuajse ne te gjitha shtetët. Vera Suntech ka një ekip profesional të menaxhimit, një njësi të kualifikuar të marketingut, një politikë efektive të marrëdhënieve me klientë që siguron nivelin më të lartë të kënaqësisë së klientit, duke zgjeruar kështu portofolin e klientëve.

15

vite
profesionale
në punë

2500

me sukses
projekte të
përfunduara

PRODHIMI DHE CILESIA

Modelet dhe dizajnet e prodhimeve tona nga makina CAD-CAM dhe CNC, injektimin e makinave për hedhjen e aluminit, pjesët e pjeseshme të makinave për larjen e pllakave te modeleve, metodat e ngjyrosjes, proceset e prodhimit të tilla si linjat e montimit, pjesët dhe profilet e bëra. Risi e vazhdueshme që kompania jonë i kushton rëndësi R & D me parimin e mbrojtjes nga dielli dhe UV rrezet mbi zgjidhjet creative, ndërsa përmes produkteve të pajisjeve të testimit të avancuar nga produktet e para që paraqesin kontrollin ka aftësinë për tu përdorur. Përveç kësaj ekipi i projektit të projekteve profesionale, arkitektonike, aplikimi para skena ofron vizualizimi 3D. Sipas standardeve ndërkombëtare dhe kombëtare kompania është e përqendruar me konsumatorët, e angazhuar në prodhim me konceptin e cilësisë, ka marrë certifikatën ISO 9001. Përveç kësaj cilësia e produktëve tona në organizatën ndërkombëtare të mbikëqyrjes së paanshme të miratuar nga certifikatat TÜV, CE dhe GS janë të certifikuara nga TUV.

Projekte

Caffe Daylounge - Wiena
Cospaia Brussels - Belgium
Private Hause, Düsseldorf, Germany
North Macedonia