Vera-tent Professional

STANDARD

FLAT

Flat sistemin e pjergullit të zbërthyeshëm, madje edhe në mot të keq, hapësira në natyrë është një zgjidhje elegante që mundëson përdorim për vite me rradhë.

DIN 110 × 160 mm profilet hekurudhore të sheshtë mund të pajisen me një shtrirje maksimale prej 8 metrash, sistemin e pergolës së integruar të palosshme me brazdë të përparme. Rezistent ndaj zjarrit, membrana 100% e papërshkueshme nga uji me strukturë maksimale nënshkrimin, qëndrueshmëri dhe temperaturë, duke reduktuar lagështinë dhe papastërtitë.
Me një pronë elastike të barabartë me teknologjinë e prodhimit dhe shtrëngimin. Shtresë akrilike e lartë, e lehtë për t’u pastruar dhe për t’u kujdesur për vitin e ardhshëm. Mbrojtja e kulmit të aluminit në sistem nuk do të zvogëlojë jetën e materialit që mbron strukturën e përdorur.