Vera-tent Professional

CLOSURES

SLIDIA SLIDING GLASS

Sistemi i rrëshqitjes së xhamit mundëson që panelet paralele individuale të rrëshqitjes të lëvizin horizontalisht për t’i dhënë apel modern dhe thellësi hapësirës.

Karakteristika të përgjithshme

Një kombinim i përsosur i luksit dhe funksionalitetit ofron montim dhe mbulim të llojeve të ndryshme të zonave të tilla si restorante, tarraca, ballkone qoftë private apo komerciale. Përveç kësaj, sistemi mund të përshtatet me sustën Suntech kështu që nëse ka një model Suntech që ju përshtatet mund të mbuloni çdo hapësirë të madhe të hapur me opsionet e lustrimit anësor.