Vera-tent Professional

STANDARD

RADIAN

RADIAN sistemi i pjergulluar i kthyeshëm ofron një sistem modern mbulimi në natyrë për të lejuar që zonat në natyrë të përdoren edhe në kushtet më të këqija të motit.

Sistemi është prodhuar në madhësi duke përdorur profilet e aluminit të klasës së lartë 6063 të përfunduara me shtresë pluhuri termoizoluese e cila siguron performancë superiore të përgjithshme për aplikimet e produkteve të jashtme. Të gjitha bulonat, vida dhe kunjat janë çelik inox me cilësi të lartë për të siguruar jetëgjatësi të plotë të sistemit.
Profile Radian të lakuar (110 x 160 mm) janë projektuar me kanale unike të Gardës së Ujit dhe profileve të argjilës për të lejuar projeksionet deri në 8m për sistem. Gjerat përshtaten sipas kërkesave të faqes dhe janë në dispozicion në çdo madhësi deri në 13m. Sistemi Radian ofron deri në 104sqm të mbrojtjes me prekjen e një butoni, por kur kërkohet lidhja e sistemeve të shumëfishta është gjithashtu e mundur dhe e lehtësuar nga sistemi ynë i patentuar i Bashkimit të Kanaleve Storm që siguron 100% të papërshkueshëm nga uji të bashkohen çdo herë. Sistemi Radian gjithashtu përfshin një sistem të integruar Sistemi i gypave me drenazh të brendshëm për të transportuar edhe shiun më të rëndë.

Motorizimi me telekomandë sigurohet duke shfrytëzuar teknologjinë evropiane (SOMFY) përmes një sistemi motorik të drejtpërdrejtë të ndërtuar me porosi për të siguruar funksionim të qetë dhe të shpejtë në 34RPM. Sistemi i ndriçimit opsional LED-TEC me fuqi të dhënë nga hi siguron një prekje praktike të klasës dhe kur shoqërohet me një kontrollues me distancë të largët i lejon përdoruesit të ndryshojë gjendjen shpirtërore që t’i përshtatet mjedisit rrethues.
Zemra e sistemit është e drejtuar nga disa karroca me rrota me tetë rrota Suntech F3 (Çdo karrocë slider F3 ka një kufi ngarkimi prej 600 kg) që përfshin një sistem pengues të trefishtë të shtresave dhe punon së bashku me një rrip kohor që është përforcuar me çelik të brendshëm të shumëfishtë kabllot e çelikut për të siguruar një forcë tërheqëse mbi 966 kg. Është kjo tension që aplikohet në membranën e pëlhurës për të lejuar një kënd prej 6 gradash të bien të mundshëm dhe për të siguruar që të gjitha ujërat të ikin në sistemin e gypit të brendshëm.

Pëlhura gjermane e prodhuar me zjarr dhe me membranë arkitektonike prej 100% të papërshkueshëm nga uji është e disponueshme në një gamë të ngjyrave në të dyja opaque dhe transparente që siguron stabilitet maksimal dhe rezistencë ndaj temperaturës, lagështirës dhe papastërtisë. Nuk zvogëlohet ose qese, dhe shtresa akrilike e bën shumë të lehtë për t’u pastruar për vitet që vijnë. Kur nuk është në përdorim, pëlhurë është tërhequr me kujdes nën kapuçën e sistemeve për të siguruar mbrojtje nga elementët kur nuk kërkohet.
Për të siguruar nivelin më të lartë të mbrojtjes, sistemet Suntech përqëndrohen në të gjitha detajet, prandaj të gjitha sistemet Suntech mbërrijnë standarde me vulën Stormguard Soft Touch në të gjitha parametrat. Stormguard siguron mbrojtje përfundimtare kundër shiut dhe projekt-ndërhyrjes rreth jashtme të sistemit dhe është i disponueshëm vetëm në sistemet tona. Vula Stormguards Soft Touch është prodhuar nga një gome shtesë e butë dhe elastike për të siguruar mbrojtjen më të mirë të mundshme nga elementët.
Kjo vëmendje shtesë në detaje është ajo që na dallon nga konkurrentët tanë dhe është arsyeja pse ne jemi në ballë të tregut tonë në mbarë botën.