Vera WINTENT

wintent
Сенка наместо темнина ...
Деликатно и практично решение за заштита на куќи, вили, продавници, продавници од штетни зраци на сонцето.

Општи карактеристики
Наклонот на Wintent може да биде од 0 до 180 º, така што сонцето ќе ги остави во саканите места. Компактниот касетен систем на Wintent ја штити ткаенината и механизмот од надворешните ефекти. Обликот на капките може да биде исправен или заоблен. Овие раце ги држат ткаенините толку цврста поради силните извори интегрирани во нив.
Компактен касетен систем за заштита на ткаенината за завеси
Посебни пружини кои го спречуваат ткаенината се затегнати
Алуминиумски делови за лиење
Профили за алуминиумски екструзии
Нерѓосувачки конусни завртки и иглички
Изборно: сензор за ветер и сонце
Увезена (CORTI) или домашна (BREZA) акрилна ткаенина; 100 различни опции за боја и шема
image1

image2

image3

image4

image9

image10
image5

image6

image7

image8

image12

image11

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de