Vera SWING

swing
Подвижна сенка...
Swing мега чадор е најпрактично решение за големи отворени локации. Пропорционален на големината на површината, бројот на чадори може да се зголеми или намали. Некои од чадорите може да се отворат додека другите се затворени за да обезбедат сончеви или сиви површини според вашите желби.

Општи карактеристики
Swing е вистинско решение за потреби со димензии и квадрат или кружна форма. Четири мермерни блокови, секој од нив е 35 кг, во подножјето на чадорот обезбедуваат дополнителна безбедност во ветровити денови. Дополнително, може да се користат тркала за движење на чадорот според аголот на сонцето, наместо поместување на седиштето.
Телескопски и лифтови
Фиксна или тркалезна маса
Квадратна или кружна форма
4 парчиња мермер, секој со тежина од 25 кг
Алуминиумски делови за лиење
Профили за алуминиумски екструзии
Електростатско боење (бои RAL каталог, бело RAL 9016 како стандард)
Увезена (CORTI) или локална (BREZA) акрилна ткаенина; 100 различни бои и модели
image1

image2

image3

image4

image9

image11

image5

image6

image7

image8

image10

image12

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de