Vera SMART

smart
Артикулирани тенди многу паметни ...
Пред функционалните карактеристики и естетиката Паметен крошна модел, хаубата го артикулира најнапредниот и најмоќниот член на класата.

Општи карактеристики
Моделот за систем за подесување на навалување може да се вклучи прилагодување со шест или пократко време. Преку овој механизам, крајниот корисник на задниот дел може да се замени без асистенција на аголот на струење, едноставно со вртење на рачката. Локалните понуди за недвижнини во стреата на водата го намалуваат предниот раб на завесата, спречувајќи ја водата на предната страна и на страна долж профилот, дава насока за проток.
Факултативен механизам за прилагодување на аголот на навалување (стандарден профил: специјално корито, кое спречува дождовна вода да тече над воланот)
делови од алуминиум изумрен
алуминиумски екструзиони профили
завршена со електростатичка боја во боја (RAL каталог бои, стандардна: бела RAL 9016)
Нерѓосувачки челик за спојување
Изборно сензор за ветер и сонце
Внесен (Corti) или домашен (BREZA) акрилен задна ткаенина; 100 различни опции за боја и шема
Изборно: Мобилен валентни систем (вертикално движење) и крошна на ткаенина направени од алуминиум
image1

image2

image3

image4

image9
image5

image6

image7

image8

image10

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de