Vera SANTANA

santana
Насока, двојно кропско заедничко отворање како птичји крилја ...
Сантана-модел на крошна отворање; поврзани и можат да бидат произведени од сите модели на тенди за касети.

Општи карактеристики
Моделот Сантана во две насоки во исто време како тенди, вклучувајќи десно и лево може да се отвори или да се остави отворен додека другиот се добива со вентилатор на екстракторот е исклучен, за да се одреди опсегот на употреба како опција да биде достапен. Стапалата на теренот во моделот можат да се виткаат како Сантана. Сантана на врвот на моделот структури, шатори и меѓу заштитата на водата не тече надолу заштита за алуминиумски покрив е наведено.
Алуминиумска крошна
Верзија на монтирани на подот или улога во мобилната конструкција од челик
Делови од алуминиум од лисја
Профили за алуминиумски екструзии
Завршени со електростатичка боја во боја (RAL каталог бои, стандард: бел RAL 9016)
Изборно сензор за ветер и сонце
Внесен (Corti) или домашен (BREZA) акрилен задна ткаенина; 100 различни опции за боја и шема
Изборно: Мобилен валентни систем (вертикално движење) и крошна на ткаенина направени од алуминиум
image1

image2

image3

image5

image6

image4

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de