Vera GLOSSY

glossy
кул летни денови...
Со сјајниот конзерваториум сјај, сонцето сјај достигнува внатре во вашиот конзерваториум, како што сакате и да се олади внатре.

Општи карактеристики
Со лизгачки систем паралелен на профилот на конзерваториумот, Сјајниот се применува во надворешноста. Сончевиот свет е така блокиран да стигне до внатрешноста; тоа обезбедува повеќе ладење за ладење во споредба со внатрешно засенчување. Овој модел заден е исто така применлив за пергола.
Примена области на зимска градина, пергола и приватни студија
Целосна заштита од надворешни ефекти и механизам на ткаенината
Незатворено од ветрот, ткаенината хоризонтално напред и оди напред како опција
Склони да го преместат приватниот железнички систем што обезбедува
Алуминиумски делови за лиење
Профили за алуминиумски екструзии
Електростатско боење (бои RAL каталог, бело RAL 9016 како стандард)
Врзувачки завртки и пинови се од нерѓосувачки челик, INOX
Опција за ветер и сончев сензор
Увезена (CORTI) или локална (BREZA) акрилна ткаенина; 100 различни бои и модели

image1

image2

image3

image4

image9

image5

image6

image7

image8

image10

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de