Vera ELITE

elite
Повеќе сенка ...
Со својот продолжен капацитет од 400 cm, Elite касетата е идеална за оние кои бараат повеќе сенки.

Општи карактеристики
Системот на касети е поголем и поотпорен, го заштитува ткаењето и работниот механизам од негативните ефекти на природните услови.
Елите касети може да се управува само со далечински управувач. Се разбира, со паметни сензори за сонце и ветер, тенди може автоматски да се отвораат и затвораат според сончевите и временските услови.
Џамбо рамка систем, 400 см висок отворање
Компактен стилски дизајн
Целосна заштита од надворешни ефекти и механизам на ткаенината
Алуминиумски делови за лиење
Профили за алуминиумски екструзии
Електростатско боење (бои RAL каталог: бел RAL 9016 стандард)
Врзувачки завртки и пинови се од нерѓосувачки челик, INOX
Опција за ветер и сончев сензор
Увезена (CORTI) или локална (BREZA) акрилна ткаенина; 100 различни бои и модели
image1

image2

image3

image4

image9

image10

image11
image5

image6

image7

image8

image12

image13

image14

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de