Vera ELEGANCE

elegance
Надвор од сенката...
Елегантната касета за завеси со стилски дизајн е развиена за декорирање на фасадите на зградите. Со својот компактен касетен систем, целосно ја штити ткаенината и нејзиниот механизам за работа од надворешни влијанија.

Општи карактеристики
Елеганцијата не прави бучава за време на ветровито време кога е во целосна затворена положба. Значи видот е добро одржуван особено во текот на зимата. Валансен стил на валентност или валентност интегриран со вистинската рамка за рамнотежа се применуваат во затворената линија на предната страна.
Компактен, стилски дизајн
Целосен случај за ефикасна заштита на крпа и функционален механизам
Алуминиумски делови за лиење
Профили за алуминиумски екструзии
Електростатско боење (бои RAL каталог: бел RAL 9016 стандард)
Нерѓосувачки INOX сврзувачки елементи
Изборно: сензор за ветер и сонце
Увезена (CORTI) или домашна (BREZA) акрилна ткаенина; 100 различни опции за боја и шема

image1

image2

image3

image4

image9

image10

image11
image5

image6

image7

image8

image12

image13

image14

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Web: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 486 473 810
Е маил: info@vera-tent.com
Web: www.vera-tent.be