Vera CLASSIC

classic
Заеднички тенди на класични тенди...
Класичен модел, крошна, модели за заднина, сите во една насока и отворање во структуриран модел кој е најекономичен.

Општи карактеристики
Профилот и покривот на ткаенина што може да се користи како опција како најекономичен е секогаш заштитен од надворешни влијанија. Сите класични модели, како во нашиот модел, ако сте тенди или ветер и сончев сензор, како што се вклучуваат и исклучуваат со далечински управувач.
Делови од алуминиумско леење
Профили за алуминиумски екструзии
Површинска обработка со електростатичка боја во боја (RAL каталог бои, стандардна: бела RAL 9016)
Прицврстувачи од нерѓосувачки челик
Изборно сензор за ветер и сонце
Внесен (Corti) или домашен (BREZA) акрилен задна ткаенина; 100 различни опции за боја и шема
Изборно: Мобилен валентни систем (вертикално движење) и крошна на ткаенина направени од алуминиум
image1

image2

image3

image4

image9
image5

image6

image7

image8

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Web: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 486 473 810
Е маил: info@vera-tent.com
Web: www.vera-tent.be