Suntech PURE

pure
PURE кровен систем овозможува флексибилни интегрирачки решенија помеѓу постоечки дрвени или челични структури. Го прави просторот корисен во било кои временски услови.

Општи карактеристики
Системот обезбедува рејтинг на ветар од класа 11 за ветрови со брзина (Up to 117km/h) и дизајнирана е да ги издржи и најпоројните дождови или јако сонц.
Системот е произведен врз основа на 6063 високо градациски extruded алуминиумски профили кои се финиширани со термална боја која дава супериорни карактеристики за надворешна употреба. Сите навртки и штрафови се произведени од индустрики високо градиран челик со што обезбедуваат издржлиовст и долговечност на системот.
PURE профилите се рафтирани(54 x 135 mm) и дизајнирани со посебен жлеб за заштита од вода и овозможува максимална должина од 5m по систем. Ширините може да се дизајнираат според потреба на местото и достапни во било која димензија до 13m. EVA системот нуди површина од 130sqm и тоа на клик на копче но кога е потреба поголема површина повеќе поврзани системи може да се изнсталираат а истите се поврзани со patented Storm Channel систем на поврзување кој гарантира 100% водонепропустливост во било кое време
Системот поседува далечинска контрола со користење на European technology (SOMFY) со посебен систем на директно врадени мотори кои даваат брза и глатко управување со 3RPM. Опционалните LED светла даваат пријатна нота на амбиентот и поседуваат и систем за постепено палење или гасење.
Срцето на системот се неколку Suntech F3 модули со по 8 тркала и имаат носивост од 600kg, поставен е и трослоен систем на бариера кој е синхронизиран со подвижните делови и впрегнат со зајакнати челични кабли кои издржуваат влечење на 966kg. Направена е тензија на материјалот и истиот е поставен под агол од 6 степени со што се постигнува одличен одвод на водата. .
Материјалот е германски производ , отпорен на оган и 100% водоотпорен. Архитектонски прикладен материјал е достапен во повеќе бои непрозирен или прозирен. Материјалот дава максимална стабилност на температури , влага и нечистотии. Материјалот не се зобира ниту се шири ниту се вдлабнува а акрилната површина овозможува лесно да се одржува во текот на години користење. Кога тендата не се користи материјалот се вовлекува во конструкцијата со што дополнително е заштитен од надворешни фактори.
За да се обезбеди максимално ниво на заштита Suntech системите се фокусираат и на најмалите детали така да овој систем е финиширан со Stormguards Soft Touch рабови обложени со екстра мека и флексибилна гумена заштита за да обезбеди екстра заштита од пробој на ветар или вода. Овој систем е уникатен само за нашиот бренд и не издвојува од конкуренцијата.
image1

image2

image3

image4
image5

image6

image7

image8

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de