Suntech NOVO

novo
NOVO моделот на тенда обезбедува елегантно покривање на отворените површини за да може да се користат и во најлоши временски услови.

Општи карактеристики
Системот обезбедува рејтинг на ветар од класа 11 (Beaufort class 11) за ветрови со брзина (Up to 117km/h) и дизајнирана е да ги издржи и најпоројните дождови или јако сонце.
Системот е произведен врз основа на 6063 високо градациски extruded алуминиумски профили кои се финиширани со термална боја која дава супериорни карактеристики за надворешна употреба. Сите навртки и штрафови се произведени од индустрики високо градиран челик со што обезбедуваат издржлиовст и долговечност на системот.
Novo Профили на профили (80 x 125 mm) се дизајнирани со уникатни странични канали за вода и профили за стегање за да се овозможи проекција до 7m по систем. Ширините се прилагодени според барањата на сајтот и се достапни во било која големина до 13 метри. Ново системот нуди до 91m² заштита со едно притиснување на копче, но кога е потребно поврзување на повеќе системи е исто така можно и олеснето од нашиот патентиран систем за приклучување на Storm Channel кој обезбедува 100% водоотпорно вклучување во секое време. Ново системот, исто така, вклучува и интегриран олук систем со внатрешна дренажа за да го однесе дури и најтешкиот дожд.

Системот поседува далечинска контрола со користење на European technology (SOMFY) со посебен систем на директно врадени мотори кои даваат брза и глатко управување со 3RPM. Опционалните LED светла даваат пријатна нота на амбиентот и поседуваат и систем за постепено палење или гасење.

Срцето на системот се неколку Suntech F3 модули со по 8 тркала и имаат носивост од 600kg, поставен е и трослоен систем на бариера кој е синхронизиран со подвижните делови и впрегнат со зајакнати челични кабли кои издржуваат влечење на 966kg. Направена е тензија на материјалот и истиот е поставен под агол од 6 степени со што се постигнува одличен одвод на водата.

Novo

Материјалот е германски производ , отпорен на оган и 100% водоотпорен. Архитектонски прикладен материјал е достапен во повеќе бои непрозирен или прозирен. Материјалот дава максимална стабилност на температури , влага и нечистотии. Материјалот не се зобира ниту се шири ниту се вдлабнува а акрилната површина овозможува лесно да се одржува во текот на години користење. Кога тендата не се користи материјалот се вовлекува во конструкцијата со што дополнително е заштитен од надворешни фактори.

За да се обезбеди максимално ниво на заштита Suntech системите се фокусираат и на најмалите детали така да овој систем е финиширан со Stormguards Soft Touch рабови обложени со екстра мека и флексибилна гумена заштита за да обезбеди екстра заштита од пробој на ветар или вода.

Овој систем е уникатен само за нашиот бренд и не издвојува од конкуренцијата.

image1

image2

image3

image4

image9

image10
image5

image6

image7

image8

image11

image12

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Web: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 486 473 810
Е маил: info@vera-tent.com
Web: www.vera-tent.be