MN1

mn1
Suntech архитектонски специфични модели во зависност од местото на изведба, секој проект е дизајниран за да се постигне посакуваната комбинација и решение. Архитектонските модели се со различни форми и изведби на носачот и на сврзувачките елементи за да обезбедат решение за било која потреба.

Дополнително отварање до 3.5 m. со парче на материјал од 4.5 метри фасадна ширина.

image1

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Web: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 486 473 810
Е маил: info@vera-tent.com
Web: www.vera-tent.be