Suntech FLAT

flat

Рамен склоплив пергола систем, дури и во лоши временски услови областа на отворено е стилски решение овозможува да се користи за многу години.

Општи карактеристики
Профили со рамни шини DIN 110 × 160 mm може да се испорачаат со максимално продолжување од 8 метри, интегриран преклопен пергола со преден жлеб. Огноотпорна, 100% водоотпорна мембрана со максимална запечатувачка структура, стабилност и температура, намалување на влагата и нечистотијата.
Со еластична сопственост еднаква на технологијата на производство и торба. Акрилик горниот слој, лесен за чистење и одржување на следната година. Алуминиумската покривна заштита во системот, животот на ткаенината што ја штити употребената ткаенина не се намалува.

image1

image3

image2

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de