PRIVÉE QUATTRO

quattro
Quattro систем кој ги комбинира софистицираната технологија и иновативниот концепт е создаден за да вдиши нов живот во отворени живеалишта со својата модерна архитектонска форма заедно со уникатно чувство за дизајн. Quattro се карактеризира со напредна технологија и воздигнување на естетиката на производот.

Општи карактеристики
Quattro има чисти модерни линии со минималистички геометриски изглед и е најновиот во широката современа колекција Suntech на отворено живеење решенија. Системот, исто така, воведува иновативно светско прво осветлување кое е интегрирано во слој од ткаенина со инспирирани уникатни асиметрични линии. Патентираниот систем за осветлување е опремен и со RGB-Led Hidden Stripe осветлување за да се разликуваат осветлување на бои и светлосни сјајни светлини на страни во структурата за да обезбедат интензитет или HDD Lux High Power LED осветлување опции интегрирани на ткаенина.
image1

image1

image2

image1

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de