PRIVÉE AXIS

axis
Axis е елегантен и модерен биооклиматски систем кој ги трансформира отворените простори за живеење во поудобни и погодни простори против неповолни временски услови со аголни прилагодливи лавери.

Општи карактеристики
Axis е стилски модерен систем кој ги задоволува барањата на денешната архитектура. Axis е дизајнирана да биде прилагодена на секакви простори за живеење на отворено кои одговараат на функционалните перформанси со уникатните карактеристики / минималистички стил за ефикасно и елегантно покривање на големите области. Системот ги прави удобните места на отворено со високи функционални перформанси и креативни решенија.
Системот може да биде опремен со Скриени RGB Stripe Lighting за да ја менува бојата и да се регулира со прилагодување на мекиот LED светло на страни во структурата обезбедува интензитет. Ледните ленти на страниците ги осветлуваат сите околу системот и создаваат пријатна атмосфера. RGB Скриено Стрип осветлување обезбедува врвен луксуз со создавање на посебна атмосфера во отворено живеење области со бесконечна боја опции.
image1

image2

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de