PRIVÉE AEROLUX

aerolux
Aerolux е иновативен систем со перфола со био-алуминиумски пергола со целосно автоматско алуминиумски лајвер со аерофлујален алуминиум и обезбедува одлична заштита од сонце, дожд, снег, додека се обезбедува поволна вентилација.

Општи карактеристики
Aerolux bioclimatic pergola систем е модерен избор кој додава вредност на површините за живеење на отворено, го осветлува изгледот на домот, ресторанот, хотелот или кафулињата со допир во луксуз. Системот е дизајниран да се вклопи во било кој вид отворени простори за живеење и ги штити од секакви временски услови и обезбедува исклучителен квалитет на живот на отворено со висок степен на визуелна и термална удобност.
Системот опционално вклучува LINE LED лента на страните на рамката и скриени SOFT LED ленти кои рефлектираат светлина под лувриците. LINE LED ленти на страниците го осветлуваат целиот систем и создаваат пријатна атмосфера и во исто време обезбедуваат доволно светлина за да го завршат денот. RGB LED-скриени ленти кои ја рефлектираат светлината под растојание на системот, ја зголемува луксузноста на вашата тераса со прилагодување на бојата од црвена до жолта до бела. Со придушување го прилагодувате осветлувањето според вашето расположение и компанија.
image1

image2

image3

image4

image5

image6
image7

image8

image9

image10

image11

image12

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de