Професионално

Светот и домашната продажба се изведуваат под квалитет и сигурност на брендот Vera и Suntech. Нашите професионални администратори, искусен оддел за маркетинг и други одделенија им се на располагање на нашите клиенти за да ја обезбедат потребната поддршка. Vera Suntech извезува особено во Европа и разни земји низ светот со брзи продажни канали и менталитет на квалитетот на производите.

Дизајн и квалитет

Производство, CAD-CAM модел, дизајн, ЦПУ машински алатки модели на модели на производство, инјектирање на алуминиумски топење лиење машини, автоматски машини за миење садови делови боени печки, боја метод, производствени процеси како што се склопување линии, делови и профили направено. Континуирана иновација, нашата компанија придава значење на R & D со принципот на засенчување на креативните решенија. Додека, Преку напредната опрема за тестирање, производите од пред презентирање на контролата имаат способност да ги користат. Покрај тоа, проектниот тим на професионални, архитектонски проекти, апликацијата Пред сцената нуди 3D визуелизација. Според меѓународните и националните стандарди, клиентот фокусирана компанија ангажирана во производството со концептот на квалитет, може да добие сертификат ISO 9001. Покрај тоа, квалитетот на нашите производи во меѓународна непристрасна надзорна организација одобрени од TÜV, CE и GS сертификатите се сертифицирани од TUV.

Профил на компанијата

Нашата компанија, која стана продуцент на модерни системи за повлекување на пергола, покрив, конзерваториум и завеси во 1976 година, се здоби со акумулација на искуства и во 2000 година во Силиври воспостави производствени капацитети. Со оваа сопственост основана во и странски производство брзина стекнато. Нашата компанија дома и во странство, Vera и Suntech бран, квалитет под сигурност на кој се продаваат. Нашиот професионален менаџерски тим доживеа маркетинг оддел, ефективен CRM, кој има највисоко ниво на задоволство на клиентите добиени со политиката на нашата компанија, со што континуирано го прошируваме своето клиентско портфолио. Нашата компанија располага со брзи продажни канали за да им помогне на своите клиенти да ги доживеат квалитетните производи и воедно и подобра услуга, особено во Европа. Овој концепт и филозофија го прикажуваат целиот свет со извоз во различни земји во светот. Нашата компанија, зголеменото инвестирање во модерниот трансфер на технологија и висококвалитетни производи, домашни и странски пазари, често зборуваше со компанија во која има.

Vera Suntech

Професионалци за сенка.

  • Професионален тим на монтажери
  • Најголемо ниво на задоволство кај корисниците
  • Модерна технологија
  • Високо квалитетни производи
  • Решенија според ваши потреби
  • Одличен гарантен период и пост продажна подршка

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de