CLOSURES SAPPHIRE

Sapphire
Sapphire е нова генерација на иновативна надворешна заштита која ги проширува отворените простории за живеење со широк панорамски моторизиран стаклен панел.

Општи карактеристики
Совршена комбинација на луксуз и функционалност, системот нуди високо квалитетен систем за гилотински стакла со фино рамкирани опции за дизајн. Системот може да се конфигурира за да се вклопи и покрие разни видови области како што се ресторани, тераси, балкони или приватни или комерцијални. Покрај тоа, системот може да се прилагоди со опсегот Suntech, па ако има модел Suntech кој ќе ви одговараат, може да покриете голема површина со странични опции за застаклување.
image1

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de