Автоматика

smart
Во сите модели на тенди кои имаат вградено мотор , користиме мотори од брендот SOMFY кој е водечки бренд во овој сегмент. Гаранцијата на електриката изнесува 5години , исто така нашите мотори се најтивките кои се продаваат на пазарот. RTS системот е со радио контрола. Со еден клик на далечинското може да ја управувате тендата , или пак може да се вгради и комплетна автоматика за самостојно отварање и затварање на тендата во зависнот дали има или нема ветер и сонце.
Партнерството “Powered by Somfy” е гаранција на квалитетот и перформансите на сите вградени делови од електричниот дел и воедно гаранција дека се развиени по најсовремена технологија.

image1

image2

image5

image6

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de