Profesional

Shitjet në mbarë botën dhe ato vendase janë duke u kryer nën cilësinë dhe besueshmërinë e markës Vera dhe Suntech. Administratorët tanë profesionistë, departamenti i marketingut me përvojë dhe departamentet e tjera qëndrojnë në dispozicion të klientëve tanë për të ofruar mbështetje të nevojshme. Vera Suntech eksporton veçanërisht në Evropë dhe vende të ndryshme të botës me kanale të shitjeve të shpejta dhe mentalitet të cilësisë së produktit.

Dizajn dhe cilësi

Prodhimi i modeleve Vera dhe Suntech të awnings zhvillohet në proceset më moderne, duke përfshirë modelimin CAD-CAM, përpunimin e makinave CNC, injektimin e aluminit nga shkrirja, forma më bashkëkohore e pikturës së ndërtimit. Të gjitha produktet janë në evolucion të vazhdueshëm dhe aplikimin e inovacioneve të reja. Risi e vazhdueshme, kompania jonë i kushton rëndësi R & D me parimin e mbrojtjes nga dielli mbi zgjidhjet kreative. Ndërsa, përmes produkteve të pajisjeve të testimit të avancuara nga produktet e para që paraqesin kontrollin ka aftësinë për t'u përdorur. Jetëgjatësia e dizajnit kontrollohet nga testimi i vazhdueshëm i çdo zgjidhjeje të re. Ekipi i projekteve të projekteve profesionale, arkitektonike, aplikimi para skena ofron vizualizimi 3D. Sipas standardeve ndërkombëtare dhe kombëtare, ndërmarrja e orientuar drejt konsumatorit e angazhuar në prodhim me konceptin e cilësisë ka qenë e pranueshme për certifikimin ISO 9001. Përveç kësaj, cilësia e produkteve tona në trupin e akredituar të monitorimit ndërkombëtar të paanshëm nga TÜV, certifikata CE dhe GS janë të certifikuara nga TÜV.

Profili i Kompanisë

Që vepron në sektorin që nga viti 1976, fitoi akumulimin e përvojës dhe ka themeluar objektet e prodhimit në vitin 2000 në Silivri. Nëpërmjet kësaj pasurie është themeluar në prodhimin vendas dhe jashtë shtetit fituar shpejtësi. Sistemet tona të mbyllur në shtëpi dhe jashtë vendit, markë Vera dhe Suntech, cilësia dhe nën besueshmërinë e të cilave janë për shitje. Ekipi ynë profesional i menaxhimit, departamenti i marketingut me përvojë, CRM efektiv i cili fitoi nivelin më të lartë të kënaqësisë së klientit me politikën e kompanisë tonë, duke vazhduar kështu duke zgjeruar portofolin e klientëve të saj. Kompania jonë ka përjetuar kanale të shitjeve të shpejta për klientët e saj me produkte cilësore dhe duke ofruar shërbime më të mira, veçanërisht në Evropë, ky koncept dhe filozofi tregojnë të gjithë botën duke eksportuar në vende të ndryshme të botës. Kompania jonë, rritja e investimeve nga teknologjia moderne dhe produktet me cilësi të lartë, tregjet e brendshme dhe të huaja, shpesh biseduan me një kompani që ka

Vera Suntech

Mjeshtër për hije.

  • Ekipi profesional i menaxhimit
  • Niveli më i lartë i kënaqësisë së klientit
  • Teknologji moderne
  • Produkte me cilësi të lartë
  • Zgjidhje sipas nevojave tuaja
  • Periudhe e shkëlqyeshme e garancionit dhe përmbajtje pas shitjes

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de