CLOSURES SLIDING FRAME GLASS

SLIDING FRAME GLASS
Sistemi i qelqit me rrëshqitje korniza ofron linja minimale vizuale, praktikë dhe elegancë.

Karakteristika të përgjithshme
Sistemi xhami i rrëshqitjes kornizë është bërë nga profilet e aluminit me kornizë të gjërë me dizajn modern dhe të përshtatshëm sidomos për aplikimet në zonat e mëdha dhe të kompletuara me pajisje elegant dhe funksional që përputhen në mënyrë të përkryer me hapësirat moderne të jetesës arkitekturore.
Sliding Frame Glass

-->

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de