Vera-tent Professional

PRIVÉE

SWIND MOTORISED WIND BREAKER

Swind има едноставен и функционален концепт за дизајн на прекинувач на ветер кој ја проширува вашата тераса, двор или отворени простори за да ги заштити надворешните простории, нудејќи соодветно кршење на ветрот со можност за целосна транспарентност

Општи карактеристики

Системот е најпосакуван во рестораните, кафулињата и терасите, приватни или комерцијални, како автоматски вертикален сепаратор нагоре надолу за надворешни простори, покрај фиксниот панел, исто така, може да ја вклучи функцијата на балстра. Благодарение на осветлувањето на затемнувањето на лентата со интегрирана странична рамка, фиксниот панел дава карактеристична привлечност.