Vera-tent Professional

PRIVÉE

ROTA BIOCLIMATIC

Иновативен концепт – Интелигенција и елеганција додавајќи ги надворешните простории за живеење

Општи карактеристики

Рота го носи своето име од функцијата за ротациони движења и тоа е алуминиумски биоклиматски систем кој ја подобрува естетиката на вашите надворешни простори со своите високи перформанси, што ви овозможува да создадете клима за четири сезони и да ја проветрувате просторот за користење благодарение на ротирачките бранови.