Vera-tent Professional

Ексклузивна
10 -годишна гаранција

Производство и квалитет

Добијте пресметка

ПРОИЗВОДИ

Нашите производи

ПАЗАР

Vera Suntech има модерно производство и поседува технологија интегрирана во меѓународните стандарди за производство на модерни пергола, покриви, зимски градини и системи за наводнување внатре и надвор од земјата, бренд Вера и Suntech под името на наддавање за продажба. Vera Suntech работи со дистрибутивни канали и проекти-ориентирани пристапи кон Балканот, Европа, Америка, Африка, Азија и Австралија во практично сите земји. Vera Suntech има професионален менаџерски тим, квалификувана маркетиншка единица, ефективна политика за односи со клиентите која обезбедува највисоко ниво на задоволство на клиентите, со што се проширува портфолиото на купувачи.

15

години од
професионален
работа

2500

успешно
завршено
работи

ПРОИЗВОДСТВО И КВАЛИТЕТ

Модели и дизајни на нашите производи од CAD-CAM и CNC машини, инјектирање на алуминиумски кастинг машини, делумни делови на машини за миење плочки, методи на боење, производствени процеси како што се собрани линии, делови и профили направени. Континуираната иновација која нашата компанија придава на R & D со принципот на заштита од сонце и UV зраци на креативни решенија, додека преку напредни производи за тестирање на производи од првите производи кои го контролираат производот има способност да ги користат. Во прилог на проектниот тим на професионални, архитектонски проекти, апликацијата на сцени нуди 3D визуелизација. Според меѓународните и националните стандарди, компанијата е фокусирана на клиенти кои се занимаваат со производство со концепт за квалитет, доби сертификат ISO 9001. Покрај тоа, квалитетот на нашите производи во меѓународната организација на непристрасен надзор одобрен од TÜV, CE и GS сертификатите се сертифициран од TUV.

Проекти

Caffe Daylounge - Wiena
Cospaia Brussels - Belgium
Private Hause, Düsseldorf, Germany
Северна Македониа