Vera-tent Professional

ЗА НАС

Ваш најдобар избор

Нашата компанија, која е производител на модерни пергола кои отворија и затворија, мобилен агол, шатори и чадори за 4 сезони и различни системи по потреба. Преку оваа насока, се воспостави домашно и меѓународно производство за заштита на дождот, снегот и сурфатите за користење на сопствените тераси во 4 сезони во годината. Вера и брендот Suntech се на квалитетна и квалитетна сигурност што се продава. Нашиот професионален менаџерски тим, искусен оддел за маркетинг, ефективниот CRM, кој го стекна највисокото ниво на задоволство на клиентите со политиката на нашата компанија преку проширување на своето портфолио на клиенти. Нашата компанија располага со брзи продажни канали за своите клиенти со квалитетни производи и нудејќи подобри услуги, особено на Балканот и Европа, овој концепт и филозофија го покажуваат успехот на компанијата преку извоз во различни земји од светот. Нашата компанија, раст на инвестициите од модерна технологија и производи со висок квалитет, домашни и странски пазари.

15

години од
професионален
работа

2500

успешно
завршено
работи

Vera Suntech

Професионалци за сенка.

  • Професионален тим на монтажери
  • Најголемо ниво на задоволство кај корисниците
  • Модерна технологија
  • Високо квалитетни производи
  • Решенија според ваши потреби
  • Одличен гарантен период и пост продажна подршка