Vera-tent Professional

RRETH NESH

Zgjedhja juaj më e mirë

Kompania jonë e cila është prodhuese e Pergolave moderne që hapën dhe mbyllën, Kulma lëvizës, mbuloja e terasave me tenda dhe xhamna për përdorim 4 sezonal dhe sistemeve të ndryshme sipas nevojes. Nëpërmjet këti drejtimi është themeluar një prodhimin vendas dhe jashtë vendit për mbrojtjën e terasave tuaja prej shiut, borës, erës që të përdorët terasat tuaja ne 4 stinët e vitit. Vera dhe Suntech brendi është me cilësi dhe besueshmërinë kualitative të cilat janë në shitje. Ekipi ynë i menaxhimit profesional, departamenti i marketingut me përvojë, CRM efektiv i cili fitoi nivelin më të lartë të kënaqësisë së klientit me politikën e kompanisë sonë duke e zgjeruar kështu portofolin e klientëve të saj. Kompania jonë ka kanale të shitjeve të shpejta për klientët e saj me produkte cilësore dhe duke ofruar shërbime më të mira, veçanërisht në Ballkan dhe Evropë, ky koncept dhe filozofi tregojnë suksesin e Kompanisë duke eksportuar në vende të ndryshme të Botës. Kompania jonë, rritja e investimeve nga teknologjia moderne dhe produktet me cilësi të lartë, tregjet e brendshme dhe të huaja.

15

vite
profesionale
në punë

2500

me sukses
projekte të
përfunduar

Vera Suntech

Mjeshtër për hije.

  • Ekipi profesional i menaxhimit
  • Niveli më i lartë i kënaqësisë së klientit
  • Teknologji moderne
  • Produkte me cilësi të lartë
  • Zgjidhje sipas nevojave tuaja
  • Periudhe e shkëlqyeshme e garancionit dhe përmbajtje pas shitjes