Vera-tent Professional

PRIVÉE

SWIND MOTORISED WIND BREAKER

Swind ka një koncept të thjeshtë dhe funksional të projektimit të ndërprerësit të erës që zgjeron tarracën, oborrin ose hapësirat tuaja në ajër të hapur për të mbrojtur zonat e jetesës në natyrë duke ofruar prishjen e duhur të erës me opsionin e transparencës totale.

Karakteristika të përgjithshme

Sistemi preferohet më së shumti në restorante, kafene dhe tarraca, private ose komerciale, si një ndarës automatik i xhamit vertikal lart-poshtë për hapësirat e jashtme, përveç panelit fiks që mund të përfshijë edhe funksionin e parmakut. Falë ndriçimit me dritë të zbehtë të udhëhequr nga korniza anësore e integruar, paneli fiks jep tërheqje dalluese.