Vera-tent Professional

PRIVÉE

FRAMEE GLASS

Framee është një sistem xhami rrëshqitës i izoluar me panele me xham të dyfishtë me kornizë të hollë

Karakteristika të përgjithshme

Sistemi është bërë nga profile alumini me kornizë të hollë me dizajn modern dhe i përshtatshëm veçanërisht për aplikime në zona të mëdha dhe i kompletuar me pajisje elegant dhe funksionale që përputhen në mënyrë të përkryer me hapësirat moderne të jetesës arkitektonike. Sistemi ofron një rrëshqitje të rehatshme me lëvizje të heshtur dhe lejon që panelet rrëshqitëse individuale të lëvizin horizontalisht në njërën anë ose të dyja paralelisht