Vera-tent Professional

PRIVÉE

ROTA BIOCLIMATIC

Koncept inovator – Inteligjenca dhe eleganca duke shtuar hapësirat e jashtme të jetesës

Karakteristika të përgjithshme

Rota po e merr emrin nga funksioni i lëvizjes rrotulluese dhe është një sistem bioklimatik alumini që rrit estetikën e zonave tuaja të jetesës në natyrë me performancën e tij të lartë e cila ju mundëson të krijoni klimë katër sezonale dhe të ajrosni zonën e përdorimit falë grilave të saj të rrotullueshme.