Vera-tent Professional

PRIVÉE

VERTEX ZIP SCREEN

Privatësia estetike me funksione të teknologjisë së lartë…

Seritë e reja Vertex Zip Screens janë krijuar për të përfaqësuar zgjidhje të tërheqjes estetike dhe plotësuese bashkëkohore me teknologjinë e saj unike të pëlhurës udhëzuese të fshehur brenda kanaleve anësore

Karakteristika të përgjithshme

Vertex është blinds i jashtëm i motorizuar i cili është jashtëzakonisht i qëndrueshëm, praktik në përdorim dhe siguron fleksibilitet më të madh për zonat e jetesës në natyrë dhe brenda.
Sistemi mund të integrohet për funksionalitet më të madh të hapësirave të tilla si restorante, tarraca, ballkone, private ose komerciale. Dizajni i thjeshtë dhe elegant i sistemit do të thotë se mund të inkorporohet në ndërtesa të reja ose ekzistuese dhe sisteme Suntech me një gamë të zgjeruar të kornizës dhe opsioneve të ngjyrave të pëlhurave.