Vera-tent Professional

PRIVÉE

AEROLUX BIOCLIMATIC

Sistemi i pergolës bioclimatic Aerolux: zgjidhje novatore, moderne dhe funksionale. Aerolux është një sistem inovativ pergola bioclimatic me përkulje plotësisht automatike dhe zhytje alumini, duke siguruar mbrojtje të shkëlqyeshme të diellit, shiut dhe dëborës duke siguruar ventilim të mirë.

Karakteristikat të përgjithshme

Sistemi i pergolës bioclimatic Aerolux, është një zgjedhje moderne që fokusohet në zonat e jetesës në natyrë për të ndriçuar pamjen e shtëpisë, restorantit, hotelit apo kafeneve me një prekje luksoze. Sistemi është dizajnuar të jetë i përshtatshëm për çdo lloj hapësire jetese në natyrë dhe i mbrojtur nga të gjitha llojet e kushteve të motit, duke siguruar cilësi të jashtëzakonshme të jetesës në natyrë me një nivel të lartë të rehati vizuale dhe termike.

Sistemi opsionalisht përfshin shirita LINE LED në anët e kornizës, si dhe shirita SOFT LED të fshehura që pasqyrojnë dritën nën slats. LINE LED strips ndriçojnë të gjithë sistemin dhe krijojnë një atmosferë të rehatshme, ndërsa në të njëjtën kohë sigurojnë dritë të mjaftueshme për të rrumbullakosur ditën. RGB LED mbuluar strips, të cilat reflektojnë dritën nën sips të sistemit, të sigurojë luksin e fundit në oborr tuaj me rregullimet ngjyra, nga e kuqe në të verdhë të bardhë. Me dimmer ju mund të rregulloni ndriçimin në disponimin tuaj.