Vera-tent Professional

PRIVÉE

AXIS BIOCLIMATIC

Axis është një sistem bioeklimatik elegant dhe modern që transformon hapësirat e jetesës në ambiente më të rehatshme dhe të përshtatshme për shkak të kushteve të pafavorshme të motit me lavera të rregullueshme.

Karakteristika të përgjithshme

Axis është një sistem elegant modern që plotëson kërkesat e arkitekturës së sotme. Axis është dizajnuar që të përshtatet çdo lloj hapësire që jetojnë në natyrë që përputhen me performancën funksionale me karakteristikat e tij unike / stilin minimalist për të mbuluar zonat e mëdha në mënyrë efikase dhe elegante. Sistemi i bën hapsirat e jashtme më të rehatshme me performancë të lartë funksionale dhe zgjidhje krijuese me porosi.

Sistemi mund të pajiset me ndriçimin e msheft të rrymës RGB për të ndryshuar ngjyrën dhe ndriçimin Soft Led Stripe në anët brenda strukturës jep intensitet. Led Stripes në anët ndriçojnë të gjithë sistemin dhe krijojnë një atmosferë të ngrohtë. RGB Hidden Strip Lighting siguron luksin e fundit duke krijuar atmosferë të veçantë në zonat e jetesës në natyrë me opsionet infinitive të ngjyrave.