Vera-tent Professional

PRIVÉE

QUATTRO PERGOLA

Sistemi Quattro që kombinon teknologjinë e sofistikuar dhe konceptin inovativ, krijohet për të frymëzuar një jetë të re në zonat e jetesës në natyrë me formën moderne arkitekturore së bashku me një ndjenjë unike të dizajnit. Quattro karakterizohet nga një teknologji e përparuar dhe e lartëson estetikën e produktit.

Karakteristika të përgjithshme

Quattro ka linja të pastra moderne me një pamje minimaliste gjeometrike dhe është e fundit në koleksionet e gjera bashkëkohore të Suntech të zgjidhjeve të jetesës në natyrë.

 Sistemi gjithashtu prezanton ndriçimin e parë të botës së re që integrohet brenda shtresës së pëlhurës me anë të linjave unike asimetrike të frymëzuara. Sistemi i patentuar i ndriçimit është gjithashtu i pajisur me ndriçimin e RGB-Led Hidden Stripe për të ndryshuar ngjyrën dhe ndriçimin e Led Stripe Dimmer në anët e strukturës për të siguruar intensitet ose HDD Lux Power High Led opsionet e ndriçimit të integruara në pëlhurë.